Aici veti gasi toate informatiile necesare pentru efectuarea comenzii online pe site-ul WWW.JUISSEN.RO:


Puteti selecta produsul direct de pe pagina Cumpara. Odata ce ati hotarat ca produsul se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati butonul Comanda!


Veti fi directionat pe pagina Produs Juissen, unde aveti posibilitatea de a vizualiza produsul si pretul in RON cu TVA inclus. Dupa ce ati selectat cantitatea de produse dorite, veti apasa butonul Adauga in Cos.

Pasul urmator este sa apasati butonul Vezi Cos. Pe aceasta pagina veti verifica cantitatea totala de produse comandate si pretul total al comenzii.

In cazul in care aveti un Cupon de Promotie, trebuie sa introduceti codul cuponului in chenar si sa dati click pe butonul Aplica cupon.

Urmatorul pas este sa apasati butonul Finalizare Comanda, sa introduceti detaliile de facturare si sa alegeti modalitatea de plata.Modalitate de plata: Pentru a afla cum se face plata produselor comandate, va rugam vedeti informatiile listate pe pagina Cum platesc?


Livrare: Pentru a afla cum se face livrarea produselor comandate, va rugam vedeti informatiile listate pe pagina Livrare produse.


Dupa alegerea tuturor produselor dorite, puteti finaliza si trimite comanda on-line folosind butonul Plaseaza Comanda. Confirmarea si trimiterea comenzii semnifica faptul ca sunteti de acord cu toate conditiile mentionate in comanda dumneavoastra (produse, cantitati, preturi, transport).


O comanda este incheiata cu succes atunci cand va este trimisa pe email factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul In asteptare. In momentul procesarii comenzii de catre WWW.JUISSEN.RO si expedierii coletului catre dumneavoastra, veti primi un email prin care veti fi informat despre livrare (nr. AWB etc), iar stadiul comenzii dumneavoastra va trece pe Complet.Nota: Informatiile despre produse si preturi sunt prezentate sub rezerva greselilor de tipar.