laguna-aqua-storcator de fructe

Laguna Aqua este parte a grupului Laguna Group ce activeaza pe piata romaneasca inca din 1994. Produsele comercializate de compania noastra sunt certificate si respecta normele europene de calitate, igiena si siguranta. Sunt realizate dupa ultimele tendinte tehnologice astfel incat produsele Laguna Aqua sa aduca un plus de calitate vietii.

Cu ajutorul Juissen, storcatorul cu presare lenta cu melc, proiectat de una dintre cele mai inovative companii europene, IONFILTER, dorim sa avem un impact pozitiv in vietile clientilor nostri, sa ii ajutam sa aiba o calitate a vietii imbunatatita.

Echipa noastra incearca sa satisfaca cele mai exigente cerinte si dorinte, cu promptitudine si profesionalism. Juissen vine in intampinarea nevoilor zilnice ale familiei si este programat sa sporeasca gradul de confort al clientilor si sa le satisfaca cerintele tehnologice.

Juissen este un storcator de fructe care iti ofera 100% control asupra a ceea ce bei. Pregatirea acasa a sucului reprezinta cel mai usor si sanatos mod de a consuma fructele si legumele, deoarece exista certitudinea ca sucul este proaspat si natural. Doza zilnica recomandata pentru consum este de 5 portii de fructe si legume, echivalentul a 400g.

Juissen utilizeaza un sistem inovativ de extractie a sucului din fructe si legume. Aparatul nostru preseaza fructele si legumele printr-un sistem de presare lenta cu melc, spre deosebire de alte storcatoare care utilizeaza sistemul de centrifugare. Sucul produs de Juissen pastreaza un procent foarte mare din valoarea nutritiva initiala a fructelor si legumelor si are o aroma naturala.

Deoarece Juissen ruleaza la viteza mica si temperatura inferioara comparativ cu storcatoarele de fructe si legume obisnuite, sucul rezultat va conserva proprietatile alimentelor si nu se va oxida rapid. Calitatea sucului de fructe produs cu Juissen este vizibila in pahar. Un suc natural de calitate are consistenta omogena, iar culoarea si aroma lui au aspect natural. De asemenea, aparatul Juissen poate creste productia de suc cu pana la 65%.

Un aport ridicat de fructe si legume este deosebit de important, mai ales pentru copii si varstnici. Organismul nostru este capabil sa consume mai multe fructe si legume in stare lichida. Prin consumul de sucuri naturale, organismul poate absorbi vitaminele, mineralele si substantele active mai repede si in cantitate mai mare.

Acest suc nutritiv proaspat stors isi poate gasi locul si in pachetul pentru scoala al copiilor sau poate fi luat la birou. Sucurile de fructe si legume sunt considerate suplimente naturale, iar aportul de vitamine pe care il aduc contribuie la o dezvoltare armonioasa si este un scut puternic pentru imunitate.

Sucurile proaspete preparate cu Juissen pot fi consumate in orice moment al zilei deoarece ofera doza de energie necesara. Fructele si legumele pot fi combinate in nenumarate feluri, iar astfel rezulta bauturi cu gust si consistenta diferite. Pe langa sucuri, storcatorul Juissen poate fi utilizat si pentru crearea de masti naturale pentru fata si corp, supe-crema din diferite legume, branza tofu. Retetele sunt infinite, totul tine de sezon, de imaginatia noastra sau de cerintele pofticiosilor!