Livrarea produselor comandate la magazinul online WWW.JUISSEN.RO se face prin Fan Courier (curierat rapid).


PROCESARE COMANDA

Procesarea unei comenzi poate sa dureze pana la 72 ore din momentul plasarii acesteia. S.C. LAGUNA AQUA S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula orice comanda daca, din motive obiective, aceasta nu se poate livra.


LIVRARE COMANDA

Produsele vor fi livrate in termen de 48-72 ore de la validarea comenzii. Livrarea se face la adresa de livrare indicata de client in comanda online.


TERMEN DE LIVRARE

Livrarea se realizeaza in 2 zile lucratoare din momentul validarii si confirmarii pe email a comenzii de catre unul dintre operatorii nostri. In cazul in care produsul nu se afla pe stoc, S.C. LAGUNA AQUA S.R.L. isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare. Datorita faptului ca mai multi clienti pot sa comande in acelasi timp acelasi produs, este posibil ca stocurile disponibile sa devina insuficiente in anumite cazuri.

Nota: Atunci cand plata se face prin ordin de plata, comanda va fi livrata in momentul confirmarii platii de catre banca companiei S.C. LAGUNA AQUA S.R.L. Doar in momentul intrarii sumelor datorate in conturile S.C. LAGUNA AQUA S.R.L., se vor activa procedurile de livrare.


COSTURI DE LIVRARE

Compania noastra va ofera GRATUIT transportul, in orice localitate din Romania.DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

S.C. LAGUNA AQUA S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor S.C. LAGUNA AQUA S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de catre S.C. LAGUNA AQUA S.R.L. de la respectivul client. Atata timp cat S.C. LAGUNA AQUA S.R.L. nu a incasat vreo suma de la clienti, nu datoreaza nimic acestora.

Plata produselor comandate pe WWW.JUISSEN.RO se realizeaza in RON (la valoarea efectuarii comenzii).Note:

1. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile de Utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg prin cumpararea din magazinul online WWW.JUISSEN.RO. Termenii si Conditiile de utilizare respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor.
2. Produsele comandate se livreaza in toata tara.
3. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului, plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.
4. In cazul in care doriti ca livrarea sa fie efectuata la alta adresa decat adresa de facturare, va trebui sa precizati acest lucru in formularul de comanda si la pasul urmator veti fi rugat sa introduceti adresa de livrare.
5. La livrare, produsele vor fi insotite de factura in original si de certificatul de garantie (daca este cazul). Aceste documente le veti gasi in colet.
6. Sambata si auminica nu se expediaza comenzi.