5 ANI GARANTIE PENTRU MOTOR! | TRANSPORT GRATUIT!

Juissen foloseste un sistem revolutionar de extractie a sucului. Spre deosebire de alte metode mai conventionale, Juissen Xevi Verdaguer nici nu stoarce nici nu macina, ci preseaza datorita sistemului exclusiv de rotatie lenta cu elice dubla.

In acest fel, sucul isi pastreaza un procentaj mare de valoare nutritionala de la fructe, legume, cereale, etc. mentinandu-si proprietatile naturale si 100% din gustul sau.

Date tehnice

-Tensiune: AC220-240V, 50/60Hz
– Putere: 200W
– Viteza: 43rpm
– Sistem de rotatie: invers
– Uz continuu: 30 de minute
– Senzor de supraincalzire: da

Dimensiuni

– Dimensiuni: 16x25x45cm
– Lungime cablu: 1.2m
– Greutate: 7.5kg

Garantie

Storcatorul de fructe Juissen are garantie astfel:
– 5 ani pentru motor
– 2 ani pentru componente

Juissen include

-Unitatea centrala
-Unitatatea de presare lenta (melcul)
-Palnia
-Accesoriu presare
-Depozitul transparent de presare-amestecare
-Eliminator de resturi
-Sita fina
-Sita groasa
-2 recipiente de cate 1l fiecare
-Peria de curatare
-Presa pentru tofu
-Cartea de retete Juissen
-Manualul de utilizare

Manual de utilizare

Descarca manualul de utilizare. Click aici!

AVANTAJE

O ABSORTIE MAI MARE DE NUTRIENTI
Corpul uman este capabil sa absoarba mai multe vitamine, minerale si substante active din fructe si legume atunci cand le ingeram presate in forma lichida. Mai mult, favorizam o digestie mai rapida si mai usoara.

CELE MAI BUNE SUCURI ACASA LA TINE
Prepararea unui suc acasa este metoda cea mai usoara si mai sanatoasa de a consuma fructe sau legume. Motivul este foarte simplu: cream suc 100% natural.
Storcatorul cu presare lenta a lui Juissen Xevi Verdaguer mareste productia cu pana la 65%, pastrand lichidul omogen. Astfel ca un numar mare de nutrienți, necesari organismului nostru, sunt conservati. Datorita faptului ca Juissen Xevi Verdaguer nici nu macina nici nu sfarama, temperatura ingredientelor nu creste, astfel ca vitaminele, mineralele si nutrientii se conserva mai bine.

SUCUL, BOGAT IN SUBSTANTE ACTIVE
Substantele active care se gasesc mai frecvent in fructe si legume sunt vitamina A, Grupul B, C, D, F, K si minera-lele cum ar fi calciul, magneziul, potasiul si alte substante active foarte importante pentru sanatate antioxidante si protectoare.

O metoda buna de a cunoaste substantele pe care le contine un suc este sa va ghidati dupa culoarea sa.

ALIMENTATIE SANATOASA PENTRU TOATA FAMILIA
Fibrele, vitaminele, mineralele si substantele active pe care le furnizeaza vegetalele sunt indispensabile pentru sanatatea noastra la orice varsta. Maresc apararea sistemului imunitar, energia si vitalitatea si ne ajuta la prevenirea cancerului, bolilor cardiace, colesterolului, bolilor degenerative, diabetului si obezitatii.

SIGURANTA, CURATENIE SI USURINTA IN FOLOSIRE
Cu un singur buton vei putea folosi Juissen Xevi Verdaguer, fara complicatii sau procese largi si complicate. Aparatul are incorporat o functie reversibila anti-blocaje si un sistem de inchidere sigur care impiedica activarea lui daca este deschis, evitand eventuale pericole si stropiri. In plus, Juissen Xevi Verdaguer demontabil in totalitate si se furnizeazs cu o periuta comoda cu 2 capete care va va permite sa curatati aparatul usor si rapid.

XEVI VERDAGUER,
specialist in medicina integrata, recomanda Juissen ca un mod nou de a manca fructe si legume. Amestecand tot felul de vegetale vei obtine intarirea sistemului imunitar, vei combate supraponderabilitatea, problemele emotionale si vei imbunatati digestia in timp ce te bucuri de gustul excelent al sucului proaspat facut chiar la tine acasa.

TEHNOLOGIE INCORPORATA

JUISSEN XEVI INCLUDE:

unitatea centrala

unitatea de presare (melc)

palnia

accesoriu presare

depozit de presare si amestecare

eliminator de resturi

sita fina

sita groasa

recipient din plastic x 2 buc

peria de curatare

presa tofu

carte de retete

manual de utilizare