Tehnologie

AVANTAJELE TEHNOLOGICE OFERITE DE UN
STORCATOR DE FRUCTE PRIN PRESARE LA RECE

Pentru ca fiecare experienta Juissen sa fie una placuta si plina de savoare!

MOTOR

Motorul Juissen este puternic si fiabil. In acelasi timp, spre deosebire de storcatoarele traditionale, motorul incorporat in Juissen, este foarte silentios.

UNITATEA DE PRESARE (MELCUL)

Melcul, elementul central al strocatorului Juissen, actioneaza fin asupra fructelor si legumelor, pastrandu-le intacte calitatile nutritive, vitaminele si mineralele.

SITA

Daca doriti un suc cu mai putina pulpa, utilizati sita mai fina. Acest suc este preferatul copiilor. Iar daca doriti sa preparati un suc cu mai multa pulpa, utilizati sita mai groasa.

ELIMINATOR DE RESTURI

Curata pulpa ramasa pe sita. Doar adaugati apa si porniti aparatul. Eliminatorul de resturi va ajuta sa curatati foarte usor aparatul iar acesta va fi din nou gata de utilizare.

DOPUL

Un instrument foarte util pentru a amesteca gusturile si texturile direct in recipient. Mentineti-l inchis pentru a amesteca ingredientele si a obtine reteta dorita.

 • siguranta in utilizare

  Juissen are incorporate o functie anti-blocare si un sistem de inchidere de siguranta care impiedica functionarea aparatului daca acesta este deschis, evitand astfel stropirile sau alte pericole.

 • zgomot redus

  Desi are incorporat un motor puternic, Juissen este mult mai silentios decat alte aparate. Utilizarea lui va fi astfel deosebit de placuta.

 • usor de utilizat

  Cu un singur intrerupator, veti putea prepara un suc nutritiv, o supa crema sau o masca de infrumusetare. Totul simplu si intuitiv, pentru a va ajuta sa adoptati usor un stil de viata sanatos.

 • Senzor de supraincalzire

  Juissen va avertizeaza imediat in caz de supraincalzire astfel incat sa il utilizati intotdeauna in conditii optime de siguranta.

CURATARE FOARTE USOARA

Juissen este foarte usor de curatat, in cateva minute este pregatit pentru a prepara un nou suc!

Producerea de suc intr-un mod continuu este atat de usoara pentru ca evitati desfacerea aparatului de fiecare data cand preparati un suc si astfel evitati blocarea acestuia.

Daca doriti sa preparati sucuri diferite, de fructe si legume, doar adaugati apa in interiorul Juissen pentru a-l curata si acesta va fi gata din nou pentru utilizare!

De asemenea, curatarea finala este mai rapida si mai usoara. Mai mult, intretinerea este aproape inexistenta.