Ionfilter

  • IONFILTER - LABORATOR DE CERCETARE

    BARCELONA – SPANIA

Ionfilter genereaza solutii sustenabile pentru imbunatatirea calitatii vietii,
proiectate si administrate in Barcelona, Spania

Imbunatatirea calitatii vietii

Compania Ionfilter a proiectat primele solutii de imbunatatire a calitatii vietii in domeniul apei potabile. Barcelona a fost un bun punct de plecare datorita resurselor umane bine pregatite si cu experienta dovedita. Acumuland experienta in purificarea apei, Ionfilter si-a formulat strategia si filozofia companiei plecand de la acest punct. Ionfilter este o companie puternica, transparenta si perfect adaptabila mediului pentru care trebuie sa inoveze.

Solutii si produse inovatoare

De peste 25 de ani Ionfilter inoveaza in design si proiectare de produse pentru casa. Misiunea din spatele fiecarui nou produs conceput a fost scopul transformarii vietii oamenilor in bine atat prin generarea unor solutii care aduc bunastare datorita economiilor facute cu ajutorul produselor Ionfilter, cat si a cresterii nivelului calitatii vietii.

Scopul final in tot ceea ce facem este plusul de valoare. Este atat de simplu. Plus de valoare pentru clientii care se bazeaza pe produsele noastre pentru a imbunatati calitatea vietii si a sanatatii. Distribuitorii si profesionisti care lucreaza cu noi experimenteaza direct efectele produselor noastre prin mesajele primite de la clientii care revin permanent.

JUISSEN

Proiectele Ionfilter sunt pasiune vie pentru ceea ce facem. Spiritul nostru inovativ ne conduce la cercetare in mod constant pentru a dezvolta noi echipamente, 100% practice si de incredere. Vom inova permanent si vom cauta in fiecare zi solutii si proiecte pe care sa le punem la dispozitia oamenilor pentru o viata mai buna si mai sanatoasa. Colaboram si dezvoltam, ca si in cazul Juissen, branduri proaspete alaturi de tehniceni si cercetatori din toata lumea si garantam pentru ele atat din punct de vedere al inovatiei cat si al calitatii materialelor utilizate.

IONFILTER ESTE REPREZENTAT IN ROMANIA
DE COMPANIA LAGUNA AQUA

Compania Laguna Aqua este parte a grupului de firme Laguna Group ce activeaza pe piata romaneasca din 1994.
Laguna Group este distribuitor exclusiv de aparatura medicala si echipamente farmaceutice, fiind unul dintre liderii acestui sector.