Juissen suc memorie

Efectele fructelor asupra memoriei

Esti student si vrei sa iti imbunatatesti rezultatele de la examene? Schimbarea obiceiurilor alimentare si optarea pentru o dieta care contine sucuri naturale vor intensifica activitatea la nivelul creierului, imbunatatindu-ti puterea de concentrare si memoria.

Orice fruct are in compozitia sa apa, proteine, zahar, vitamine si minerale, in diferite cantitati.

80% apa

Organismul nostru este compus din apa in proportie de 80%. Este important sa consumam fructe care contin multa apa, deoarece sunt mai usor de digerat. De exemplu, un cotlet de porc are nevoie de peste 5 ore pentru a fi digerat, o salata de fructe este digerata in 30 de minute, iar un suc de fructe realizat cu storcatorul cu presare la rece Juissen este digerat in 10-15 minute. Atunci cand consumam multe sucuri de fructe si legume, organismul isi poate utiliza energia in alt scop.

Glucoza

Zaharul natural, numit si glucoza este prezent in fructele proaspete si stimuleaza activitatea creierului: ne face sa gandim mai rapid si sa ne amintim cu usurinta informatiile.

Tot ceea ce mancam trebuie sa fie digerat pentru a fi extrasa energia. Organismul poate extrage energie din alimente in doua moduri: prin ardere cu oxigen, in cazul fructelor si prin ardere fara oxigen, in cazul carnii si a lactatelor.

Exista si alimente care blocheaza activitatea creierului. Printre acestea se numara zaharul alb rafinat, combinatia dintre carne si cartofi, carnea de curcan si faina alba in combinatie cu branza. Aceste alimente necesita multa energie pentru a fi digerate si ne fac sa ne simtim obositi.

Protejeaza-ti creierul! Sucurile preparate cu ajutorul storcatorului cu presare la rece Juissen aduc rezultate!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *