note maxime Juissen

Vitamine esentiale si examene cu note maxime!

Mult prea multi studenti acorda putina atentie dietei pe care o au in perioada examenelor, iar acest lucru se observa mai ales la finalul sesiunii, atunci cand nivelul energiei si al puterii de concentrare ajunge la limita.

Chiar si acei studenti care sunt atenti la dieta lor, de multe ori in sesiune opteaza pentru fast-food si dulciuri, deoarece lipsa timpului nu le permite sa manance sanatos. Storcatorul Juissen prepara sucuri rapid, iar acestea pot inlocui cu succes orice snack.

Sucurile Juissen combat stresul

In perioadele stresante, organismul are nevoie mai ales de vitamina C, zinc si vitamine din complexul B. Acestea au rol in functionarea hormonilor care se ocupa de adrenalina si de combaterea stresului. Alaturi de sucurile naturale din fructe si legume, efecte benefice aduc si orezul negru, ouale si diferitele tipuri de nuci.

Antioxidanti ca vitaminele A, C si E lupta impotriva radicalilor liberi si reduc efectele negative ale stresului asupra creierului. Sucurile din legume cu frunze verzi, morcovi, dovleac si fructe proaspete sunt cele mai recomandate in timpul perioadelor stresante. Sucurile pot fi combinate cu o dieta ce consta din minim 2 portii de peste pe saptamana, pentru continutul lor de acizi grasi omega 3.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *