juissen banner 3

Sucul potrivit pentru prichindelul tau

Iti doresti ca si copilul tau sa radieze fericire si energie? Indiferent de varsta pe care o are, smoothie-urile si sucurile naturale extrase cu un storcator de fructe cu presare lenta ar trebui sa ocupe un rol important in alimentatia sa. De multe ori copiii prefera dulciurile in detrimentul fructelor sau legumelor. De aceea, storcatorul de fructe si legume Juissen nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Sucul preparat de tine ii ofera micutului vitaminele si mineralele care il vor face sa radieze.

Nici din pachetelul pentru scoala al prichindeilor nu trebuie sa lipseasca acest suc 100% natural, facut chiar de mainile tale cu storcatorul de fructe si legume Juissen. Sucurile de fructe si legume extrase cu ajutorul unui storcator de fructe cu presare lenta sunt considerate suplimente naturale, iar aportul de vitamine pe care il aduc contribuie la o dezvoltare armonioasa si sunt un scut puternic pentru imunitate.

Cel mai indicat este ca fructele sa fie combinate in storcatorul de fructe si legume Juissen, pentru asigurarea unei palete cat mai largi de nutrienti. In functie de varsta, sunt recomandate cantitati diferite de suc extras cu un storcator de fructe cu presare lenta. Prichindeii intre 1 si 6 ani ar trebui sa consume aproximativ 120-180 ml de suc zilnic, iar celor intre 7 si 18 ani le este recomandata o cantitate zilnica de 350 ml de suc pregatit intr-un storcator de fructe slow juicer.

Sucul extras cu un storcator de fructe slow juicer pastreaza cel putin 65% din elementele nutritive ale alimentelor. De asemenea, timpul de digestie este de aproximativ 10-15 minute.

Printre beneficiile consumului de sucuri naturale realizate cu storcatorul de fructe si legume Juissen se numara intarirea sistemului imunitar, mentinerea unei diete echilibrate, dezvoltarea psihica si fizica normala a copiilor. In plus, sucurile naturale realizate cu un storcator de fructe slow juicer energizeaza si vitalizeaza, mai ales daca sunt consumate imediat dupa momentul stoarcerii.

Educa-ti copiii sa bea suc natural extras cu storcatorul de fructe si legume Juissen!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *