juissen banner 4

Slabeste cu sucuri naturale!

Portia zilnica indicata pentru consum intr-o dieta normala este de 5 portii de legume si 5 portii de fructe. In curele de slabire, este de dorit consumarea unei cantitati mult mai mari. Un storcator de fructe si legume slow juicer faciliteaza consumul eficient si rapid al cantitatii zilnice dorite.

Este recomandat ca sucurile sa fie preparate in casa, pentru a avea intregul control asupra continutului lor. Un storcator de fructe cu presare lenta garanteaza faptul ca sucul stors este 100% natural si nutritiv.

Sucul de telina preparat cu storcatorul de fructe si legume Juissen are efecte vizibile in dietele pentru slabit. Lupta impotriva retentiei de apa si contine putine calorii. Printre nutrientii prezenti in sucul de telina presat cu un storcator de fructe cu presare lenta se numara vitaminele B1, B2, B6, C, si mineralele calciu, potasiu, magneziu si fier. Un suc natural preparat in casa cu un storcator de fructe cu presare lenta pastreaza minim 65% din elementele nutritive ale alimentelor. De asemenea, prin utilizarea unui storcator de fructe si legume slow juicer, timpul de digestie este de aproximativ 10-15 minute.

Telina sporeste capacitatea de concentrare, ofera energie si ajuta la eliminarea cantitatii prea mari de apa din tesuturi. Un suc de telina preparat cu storcatorul de fructe si legume Juissen va oferi elasticitate pielii tale si va reduce kilogramele in plus.

Afinele contribuie la accelerarea metabolismului, iar consumul lor in curele de slabire are efect vizibil in timp scurt. Sucul de afine rezultat din presarea fructelor cu un storcator de fructe si legume slow juicer are efecte terapeutice, datorate continutului ridicat de antioxidanti care se pastreaza intacti in suc. Afinele imbunatatesc vederea, scad nivelul colesterolului, au rol de protectie impotriva afectiunilor cardiace, faciliteaza digestia si intaresc sistemul imunitar.

Un storcator de fructe cu presare lenta stoarce in mod eficient legumele si fructele, indiferent de consistenta acestora. Deoarece foloseste o tehnologie inovativa, acest storcator de fructe si legume slow juicer reuseste sa extraga o cantitate mare de suc, care pastreaza nutrientii din fructe si legume. De asemenea, storcatorul de fructe si legume Juissen este usor de intretinut si silentios.

Sucurile naturale preparate cu storcatorul de fructe si legume Juissen trebuie sa fie prezente in dieta fiecarei persoane!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *