juissen banner 2

Paharul cu vitamine

Cel mai bun mod de a incepe o zi productiva este un mic dejun energizant, cu un pahar mare de vitamine. Asimilate pe cale naturala, vitaminele din fructe si legume abunda in sucul proaspat preparat cu un storcator de fructe cu ax melcat.

Un suc preparat din fructe si legume alese de tine nu are niciun rival. Este important ca sucurile sa fie preparate acasa cu un storcator de fructe cu ax melcat, astfel existand intregul control asupra continutului lor. Un storcator de fructe si legume Juissen garanteaza faptul ca sucul stors este 100% natural.

Cantitatea de vitamine si minerale din organism are un rol important pentru functionarea corecta a tuturor organelor. Daca aportul de vitamine este prea scazut, atunci este timpul pentru sucuri preparate in casa cu un storcator de fructe si legume Juissen.

Storcatorul de fructe slow juicer mentine toate vitaminele fructelor si legumelor stoarse. Pastreaza de asemenea apa organica, adica apa prezenta in fructe si legume, pastreaza antioxidantii, proteinele, zaharurile si grasimile naturale.

Fructele si legumele sunt o sursa de vitamine, minerale, polifenoli si carbohidrati. Sucurile naturale realizate cu un storcator de fructe cu ax melcat contribuie la reglarea functiilor organismului. Vitaminele prezente in sucuri pregatite cu storcatorul de fructe slow juicer sunt asimilate de 10 ori mai repede decat sunt asimilate vitaminele din fructe si legume in stare solida.

Vitaminele sunt catalizatori pentru anumite reactii din corpul nostru, iar daca exista o carenta de vitamine, functiile organismului nu mai functioneaza corect si apare riscul dezvoltarii bolilor.

Prepararea sucului natural cu un storcator de fructe si legume Juissen asigura pastrarea a cel putin 65% din elementele nutritive ale alimentelor, in sucul rezultat. De asemenea, prin intermediul unui storcator de fructe cu ax melcat, timpul de digestie este de aproximativ 10-15 minute.

Este important ca sucurile extrase cu ajutorul unui storcator de fructe si legume Juissen sa fie consumate la cateva ore dupa ce au fost produse, pentru a maximiza efectul vitaminelor pe care le contin. Totusi, nu trebuie sa va faceti probleme pentru curatarea imediata a storcatorului, deoarece storcatorul de fructe slow juicer este foarte usor de curatat.

Bea cu pofta paharul de vitamine preparat cu storcatorul de fructe slow juicer in fiecare dimineata, inainte de micul dejun!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *