Storcator-de-fructe-melcat

In prag de iarna, Juissen face diferenta!

Toamna aduce multe schimbari care slabesc sistemul imunitar. Un suc proaspat si nutritiv preparat cu ajutorul unui storcator de fructe si legume cu presare lenta iti poate da energia necesara pentru a trece cu bine aceasta perioada.

Gama larga de legume si fructe din care putem alege in acest anotimp contribuie la marirea rezistentei fizice in fata tuturor schimbarilor. Este momentul perfect pentru transformarea in suc cu un storcator slow juicer a fructelor si legumelor pe care natura ni le daruieste. Cantitatea recomandata pentru consum in fiecare zi este de 5 portii de legume si 5 portii de fructe. Un storcator de fructe si legume cu presare lenta contribuie la consumul rapid al cantitatii zilnice recomandate.

Numai utilizand un storcator de fructe cu melc Juissen puteti fi siguri de faptul ca peste 65% din vitaminele si mineralele prezente in fructe si legume sunt pastrate si in sucul rezultat. Prin presarea fructelor si legumelor cu un storcator de fructe si legume cu presare lenta, sucul care rezulta are consistenta omogena. In plus, timpul necesar pentru digestie este de numai 10-15 minute.

Sucurile de fructe si legume pregatite cu un storcator de fructe cu melc Juissen energizeaza si vitalizeaza, atunci cand sunt pastrate la temperatura mica si sunt consumate in cel mult 24 de ore.

Este de preferat ca sucurile sa fie pregatite acasa, astfel existand controlul asupra a ceea ce contin. Un storcator de fructe si legume slow juicer garanteaza faptul ca sucul rezultat din fructe si legume este 100% natural. Acest storcator de fructe cu melc Juissen se bazeaza pe o tehnologie asemanatoare cu cea a unui storcator de citrice manual.

Beneficiile tehnologice aduse de folosirea unui storcator slow juicer sunt zgomotul aproape inexistent, curatarea facila si lipsa supraincalzirii. Storcatorul de fructe cu melc Juissen este usor de curatat deoarece are un sistem de curatare cu apa. Acest sistem permite realizarea de suc in mod continuu, fiindca aparatul nu trebuie desfacut si asamblat de fiecare data cand este folosit. Acest storcator de fructe si legume cu presare lenta are incorporat un senzor de supraincalzire care permite utilizarea lui in conditii optime de siguranta. Faptul ca este silentios face din storcatorul slow juicer un aparat care denota eleganta, fiind perfect pentru utilizarea in orice loc si moment al zilei.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *