banner blog Juissen

Concursul Juissen sperie Halloweenul!

De Halloween, Juissen lanseaza un concurs infricosator de tentant! Poti castiga un cupon de discount care zboara pe matura, pana la tine! Cuponul poate fi utilizat la cumpararea unui storcator bantuit de calitate!

„Concursul Juissen sperie Halloweenul!” este organizat pe pagina Facebook JuissenRomania.

Pentru a intra in concurs, trebuie doar sa dai like paginii Facebook JuissenRomania si share public imaginii de prezentare a concursului. Toti participantii care intrunesc conditiile de participare (vezi Regulament concurs: http://on.fb.me/1KoiRIv) vor intra in cursa pentru cele 10 cupoane de discount, fiecare in valoare de 150 lei.

In plus, daca share-ul tau primeste cele mai multe like-uri, vei primi automat cuponul vrajit care iti aduce pe loc 150 de lei discount la achizitionarea storcatorului Juissen!

Concursul se desfasoara in perioada 21.10.2015, ora 17.00 – 30.10.2015, ora 12.00. In data de 30.10.2015, la ora 14.00, va avea loc extragerea castigatorilor cu ajutorul sistemului random.org. Premiile se vor revendica pana cel tarziu la data 06.11.2015, inclusiv, prin introducerea codului de discount, inscris pe cupon, in casuta „Cod Promotional” in procesul de achizitionare online, pe platforma www.juissen.ro, a storcatorului de fructe Juissen.

Inainte sa pornesti la vanatoarea de storcatoare, iti recomandam cateva retete pentru sucuri ingrozitor de delicioase! Combina inedit fructele si legumele pentru a obtine sucuri pline de nutrienti!

Sucul “Vrajitoarea” are in alcatuire dovleac, mere si portocale. Acest tip de suc stimuleaza activitatea rinichilor, desfunda vasele de sange si regleaza colesterolul.
Sucul “Zombie” este compus din sfecla rosie, afine si mere. Are numeroase beneficii, cum ar fi mentinerea sanatatii sistemului digestiv si detoxifierea. In plus, ajuta la scaderea in greutate.
Sucul “Sarut de vampir” contine suc de rosii, morcovi si telina. Este un puternic detoxifiant si stimuleaza metabolismul.

Sucurile proaspete de Halloween te vor transpune in atmosfera infricosatoare. Pana si contele Dracula ar gusta din ele!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *