suc pentru detoxifiere

Suc de papadie si aloe vera pentru detoxifiere

O cura eficienta de detoxifiere se bazeaza pe consumul de sucuri 100% naturale. Sucurile proaspete din fructe, legume si verdeturi realizate cu un storcator de fructe si legume slow juicer sunt o sursa bogata de antioxidanti, vitamine si minerale. Unul dintre cele mai importante beneficii ale sucurilor naturale pregatite cu un storcator de fructe cu presare lenta este reglarea tranzitului intestinal.

Atunci cand incepi o cura de detoxifiere cu sucuri realizate cu un storcator de fructe cu presare lenta, este necesar sa renunti la alimentele procesate, la sare, dulciuri si lactate grase. Sucurile artificiale sunt de asemenea periculoase, deoarece contin E-uri, aditivi si coloranti. In timpul unei cure de detoxifiere este indicat consumul de fructe si legume verzi, pentru a mentine alcalinitatea corpului. Aceste bombe verzi de sanatate pot fi pregatite in sucuri prin intermediul unui storcator de fructe si legume slow juicer.

In continuare veti putea citi despre cateva sucuri detoxifiante pe care le puteti prepara acasa cu ajutorul unui storcator de fructe si legume slow juicer.

Sucul cu papadie preparat in casa cu storcatorul de fructe si legume Juissen este potrivit pentru detoxifierea ficatului. Pentru a-l pregati ai nevoie de o mana de frunze de papadie, doua portocale, doi morcovi si o lamaie. Din storcatorul de fructe si legume Juissen va rezulta un suc omogen si plin de enzime. In cazul in care sucul este prea amar, se poate adauga o lingura de miere.

Un alt suc eficient pentru detoxifiere este cel cu aloe vera. Pentru a pregati acest suc, ai nevoie de 100 ml suc de aloe vera, doi castraveti si 3 lamai fara coaja. Dupa ce sucul este stors cu ajutorul unui storcator de fructe cu presare lenta, se poate adauga o lingura de miere pentru a-l indulci.

Storcatorul de fructe si legume Juissen utilizeaza o tehnologie similara cu cea a unui storcator manual de citrice. Numai utilizand acest storcator de fructe si legume slow juicer puteti fi siguri de faptul ca peste 65% din vitaminele si mineralele prezente in fructe si legume sunt pastrate si in sucul rezultat. Prin presarea fructelor si legumelor cu un storcator de fructe cu presare lenta, sucul care rezulta are consistenta omogena. In plus, timpul necesar pentru digestie este de numai 10-15 minute.

Preparati cu storcatorul de fructe si legume Juissen cele 2 sucuri detoxifiante si consumati-le alaturi de alimente usoare si sanatoase.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *